Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/r43120adsi/emagazinuldescule.ro/config.php on line 13
Garantie - eMagazinulDeScule.ro
Telefon: 0748 471 454
Telefon: 0755 043 277
E-mail: contact @ emagazinuldescule.ro

Garantie - eMagazinulDeScule.ro

Produsele comercializare pe site-ul www.emagazinuldescule.ro beneficiaza de o garantie de 2 ani oferita de catre producator.

In general, produsele care fac obiectul garantiei se livreaza insotite de un certificat de garantie.
Sunt anumite produse care nu au un asemenea certificat de garantie, in acest caz, va fi utilizata o copie a facturii cu care produsele au fost achiztionate.

Situatii care pot duce la pierderea garantiei:

Produsul nu a fost utilizat in conformitate cu destinatia acestuia indicata de catre producator/vanzator.
Produsul prezinta urme de vandalism, rugina, vopsea, materiale de constructii, ulei, sudura, crapaturi, fisuri sau urme ale unor actiuni directe exterioare.
Produsul a fost dezasamblat/demontat de catre alte persoane decat cele autorizate de catre producator.

Defectiuni:

Pentru orice produs presupus a fi defect, inainte de expedierea lui in unitatea noastra service, cumparatorul are obligatia de a descrie constatarea facuta in scris cu privire la acel produs.

Expedierea produsului defect catre unitatea service:

Daca defectiunea constatata si cererea de garantie sunt in primele 6 luni de la achizitionarea produsului, cumparatorul are obligatia de a trimite produsul in ambalajul sau original.
Produsul trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie si o copie a facturii cu care acesta a fost achizitionat.
Pentru produsele care au fost livrate fara certificat de garantie, copia facturii este suficienta.
De asemenea descrierea problemei aparute la acel produs este necesara.
www.emagazinuldescule.ro nu raspunde in nici un fel pentru produsele care nu au fost ambalate corespunzator, sau care se deterioreaza in timpul transportului.
Intreaga responsabilitate pentru ambalare si transport apartine transportatorului sau cumparatorului, eventualele dispute fiind rezolvate intre ei.

Reparatia/inlocuirea:

Produsele defecte receptionate de catre www.emagazinuldescule.ro vor fi trimise catre unitatea de service in 2-3 zile lucratoare din momentul receptionarii lor de la firma de curierat.
Constatarea defectului unui produs dureaza in medie 2 zile lucratoare.
In functie de complexitatea reparatiilor necesare si de disponibilitatea pieselor de schimb pentru readucerea in stare de functionare a produsului, durata medie alocata este de 30 de zile.
Reparatiile care necesita mai mult de 30 zile duc automat la inlocuirea produsului cu unul nou. In cazul in care nu mai exista in stoc un produs identic, se va propune inlocuirea lui cu un produs similar.
Daca nu exista produse similare se va restitui suma achitata.
In cazul in care unitatea noastra service constata ca produsul a fost utilizat necorespunzator, sau defectiunea aparuta a fost cauzata de catre cumparator sau alti factori externi care nu au legatura cu lipsa de conformitate a produsului, costul reparatiilor va fi suportat in intregime de catre cumparator.
In aceasta situatie costul expedierii produsului inapoi catre cumparator va fi suportat de acesta.

Cererea garantiei pentru un produs:

Produsele defecte care sunt trimise pentru exercitarea garantiei vor fi expediate doar prin curier rapid.
www.emagazinuldescule.ro nu are posibilitatea de a ridica colete de la oficiile Postei Romane sau de la sediile companiilor de curierat rapid.
Costul expedierii coletului catre www.emagazinuldescule.ro este suportat de catre client.
Costul expedierii coletului cu produsul reparat/inlocuit este suportat de catre www.emagazinuldescule.ro

In situatiile in care cumparatorul in momentul trimiterii coletului catre www.emagazinuldescule.ro specifica plata transportului la destinatar, ne rezervam dreptul de a refuza primirea coletului, iar acesta va fi returnat cumparatorului pe cheltuiala sa.


Acordarea garantiei se poate solicita la numarul de telefon 0755 043 277.
daaa